Welkom bij Ondévit Parkstad!

 

Mijn naam is Valerie, en ik help je graag op jouw pad naar gezondheid en geluk.

Al ruim 15 jaar mag ik ervaren wat Ondévit doet, hoe het mij bewust maakt van mezelf en mijn omgeving, en hoe het mij helpt om tegenslagen te overwinnen. Sinds enkele jaren ben ik erkend Ondévit therapeut en hoop ik jou ook te mogen overtuigen van de kracht die je zelf bezit. De kracht om, met ondersteuning van mij en Ondévit, het mooiste uit jouw leven te halen!

In 2012 rondde ik mijn master in de filosofie af, een prachtige wetenschappelijke basis. Want de oudste filosofen wisten het al: Alles bestaat uit energie. Erg praktisch is zo'n studie natuurlijk niet, want waar ga je werken als filosoof? Voor mij geen moeilijke vraag; mijn studie is namelijk perfect te combineren met mijn werk als Ondévit therapeut. Duizenden jaren aan kennis en ervaring komen voor mij samen in de vorm van de Ondévit filosofie. Wat wil je nog meer?

Het antwoord op díe vraag is eigenlijk ook heel simpel: Ik wil jou helpen! Niet helemaal eerlijk, want eigenlijk doe je het helemaal zelf, maar ik geef je met behulp van Ondévit graag de (zelf)kennis, het bewustzijn en de hulpmiddelen om fit, gezond en gelukkig door het leven te gaan. Om van je klachten af te komen, je energie weer vrij te laten stromen en geluk te ervaren!

Klinkt goed? Maak dan snel een afspraak!